Over Benda's Tea Studio

BENDA'S

TEA STUDIO

Meer over Benda's Tea Studio

 

Hallo, Ik ben Benda, 36 jaar geleden geboren in Kigali, Rwanda.

Ik woon ondertussen reeds 16 jaar in Belgie. 

 

Al van kindsaf aan drink ik thee, en die passie wil ik graag met jullie delen.  Ondanks het feit dat Thee de populairste drank ter wereld is (na water) word het nog vaak met gebrek aan kennis bereid of erger ik mij aan de standaard zakjes die je na een lekkere maaltijd of bij een heerlijke stukje taart aangebroden krijgt.  Na talrijke bezoeken aan verfijnde Franse Thee Salons besloot ik zelf ook aan de slag te gaan en bij ons in Strombeek-Bever, Grimbergen zelf ook een selectie kwaliteitsthee aan te bieden.

 

Van een typische Afrikaanse Chai tot een pure Sencha, gearomatiseerde versie of verfijdende witte thee, U kunt het allemaal terug vinden in Benda's Tea Studio.

 

Benda's Tea Studio is een Pop Up Thee Salon gevestigd in het voormalig Fortis bank gebouw op het Gemeenteplein 2 te Strombeek-Bever.  Benda's Tea Studio heeft verschillende facetten.   Eerst en vooral hou ik er van om mensen samen brengen.  Hoe kan dit beter dan bij een gezellig kopje thee?  Het word nog beter wanneer een lang leegstaande ruimte in de gemeente word omgetoverd tot ontmoetingsplaats voor jong en oud, inwoner van Strombeek-Bever of van (ver) daarbuiten.  Bij ons is iedereen welkom voor een kopje thee, een stukje cake of op onze thee evenementen zoals HighTea of Kaas & Thee namiddag. 

 

Benda's Tea Studio biedt een ruim assortiment aan kwaliteits thee dat zowel ter plaatste als To go aangeboden worden.  Wenst U enkel thee aan te kopen?   Elke thee is ook los beschikbaar in de gewenste hoeveelheid en dit vanaf minimum 50 gram.  Het zal je verrassen hoeveel verschillende smaken er zijn.   Spreek ons gerust aanm, er is echt voor elk wat wils.

 

Benda's Tea Studio heeft ook nog een extra voor de keramiek fans want op regelmatige tijdstippen zijn er workshops keramiek gepland.  Sommige creaties worden ook te koop aan geboden.  Kom langs voor meer info. 

 

Benda's Tea Studio komt naar je toe!  Wenst U met de feestdagen U klanten (of medewerkers) een warm kopje thee aanbieden in de winkel? op het bedrijf? op een bepaald evenement?  Contacteer ons voor verdere informatie.

 

Warme groetjes,

Benda

 

It's always Tea Time @Benda's Tea Studio

 

 

Kom langs en ontdek onze verrassende smaken, ter plaatse, to-go of thuis.   Aan U de keuze. 

Wij helpen U vrijblijvend een keuze te maken uit het ruime assortiment.  Wenst U iemand plezier te doen of een thee evenement te organiseren, vraag vrijblijvend naar onze suggesties.  Tot binnenkort!

Contacteer ons

Adres: Lakensestraat 31, 1853 Strombeek-Bever

Email: info@benda.be

Phone: 0032 4 72 68 87 13

Openingsuren

Op afspraak - Bel 0472688713 

 

Benda

Wil je meer te weten komen over Benda en het Tea Studio project? Klik hier voor meer informatie.

© Copyright. Benda's Tea Studio EST 2018

All Rights Reserved.