Over Benda's Tea Studio

Meer over Benda's Tea Studio

 

Benda's Tea studio is ontstaan na het opzetten van een Pop-up Thee salon op het Strombeekse Gemeenteplein in 2018.  De vraag naar de aangeboden kwaliteitsthee bleef en zo is de webshop van Benda geboren.

  

Benda's Tea Studio heeft verschillende facetten.   Eerst en vooral hou ik er van om mensen samen brengen.  Hoe kan dit beter dan bij een gezellig kopje (afternoon) thee?  Van een typische Chai tot een pure Sencha, gearomatiseerde versie of verfijnde witte thee, U kunt het allemaal terug vinden in Benda's Webshop.  Elke thee is beschikbaar vanaf 50 gram in de webshop.  Voor Horeca of grotere aantallen gelieve ons te contacteren.   

 

Benda's Tea Studio heeft ook nog een extra voor de keramiek fans want na de Corona crisis zijn er opnieuw workshops keramiek gepland.    Binnenkort worden de creaties ook via de webshop te koop aan geboden.  

 

Benda's Tea Studio komt Corona proof naar je toe!  Wenst U vrienden, collegas, klanten of medewerkers te verrassen met een Thee pakket?  Verschillende formules mogelijk.  Contacteer ons voor verdere informatie.

 

Warme groetjes,

Benda

Onze website gebruikt cookies. Klik 'Accept' als U het gebruik van cookies toestaat.

Accept